Onze muzikale wensen voor 2023!Bij de start van het nieuwe jaar, wensen we jullie allen een prachtig 2023 met vooral een goede gezondheid en veel muzikaliteit!We willen het jaar goed inzetten met nieuwe muzikale kansen.Zo organiseren we een reeks van drie workshops rond Franse chansons: Si on chantait!
Tijdens deze workshops krijg je de kans om kennis te maken met heerlijke nummers van Piaf tot Stromae, in nieuwe mooie drie- of vierstemmige bewerkingen voor gemengd koor.
De workshops zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar, die graag zingt en houdt van Franse chansons.Deze avonden gaan door op donderdag 19 januari, 26 januari en 2 februari.
Je start best bij de eerste workshop, maar kan je er niet bij zijn, dan kan je ook de andere dagen gerust aansluiten.
De workshops gaan door in ons vertrouwd lokaal in de Prizma Middenschool, Dorpsplein 2 te Lendelede.Wel graag even inschrijven via deze link: inschrijving workshops.

Zin in zingen !?
We zijn in de eerste plaats een gospelkoor met een 25-tal gemotiveerde leden, we brengen onze liederen dan ook met hart en ziel! Maar daarnaast zetten we ook geregeld een nieuw programma op de planken. Hierbij verkennen we diverse muzikale genres: musical, bewerkingen van pop, kleinkunst, klassiek...Het koor staat onder de vakkundige leiding van Johan Delaere en er wordt wekelijks gerepeteerd. Neem gerust een kijkje wat Sonore te bieden heeft!
Op zoek naar een enthousiast koor om je evenement op te luisteren? Neem gerust contact!